View Single Post
Vechi 30.05.2011, 17:34:36
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
O mămică m-a invitat cu copiii să-i facem o vizită să se joace. Duminică dimineața, nu a găsit altă zi. "Dar nu pot", i-am spus. "Suntem invitați la altcineva, nu pot să îl refuz" i-am răspuns. Dar a vrut să știe unde suntem invitați: curiozitate feminină. I-am răspuns că ne așteaptă Cristos, să luăm masa cu El. S-a uitat la mine exact cum mă uit eu la un pacient care îmi spune că va împinge gara la noapte.

:D Daca i-ati spus asa....Daca ii spuneati pur si simplu ca duminica dimineata mergeti cu familia la biserica probabil ar fi fost mai putin contrariata... De multe ori, chiar si printre cei care cat de cat se considera crestini, orice "miroase" a relatie personala cu Hristos este pentru ei un semn ca fie esti un pic nebun, fie esti un fel de sectar, adica acelasi lucru pana la urma. Sa mergi la biserica din cand in cand "pentru sanatate si numai bine" nu este chiar asa de ciudat. :D