Citat:
Īn prealabil postat de Mihailescu-Marin Daniel
Va intreb pe voi, aveti cu cine discuta la servici (sau in alte locuri) teme religioase.
|
Eu personal am cu cine discuta teme religioase si in familie si in societate.Am eu oamenii mei:-))
Citat:
Īn prealabil postat de Mihailescu-Marin Daniel
Deschideti voi primii subiecte pe teme religioase?
|
Cu persoanele cu care stiu ca se poate discuta, da. Dar atunci cand am o experienta religioasa aparte( ce se poate povesti), imi vine sa o impartasesc si altora, pentru a le insufla dragostea de Dumnezeu si nadejdea in EL. Si atunci mai descopar si alte persoane interesate de acest subiect. Sau ma opresc dupa introducere:-))Iti dau un exemplu simplu: daca merg la o manastire l-a care n-am mai fost, cand revin si sunt intrebata ce am facut ieri, incep sa povestesc " ooooo am fost la manastirea X si atat a fost de frumos, de nu-mi venea sa mai plec.."..Daca persoana e interesata, pune intrebari, o vezi din priviri ca e incantata si vrea sa discute despre asta..Daca persoana nu este interesata, zice ceva de genul "aaa eu am fost la Mall, stai sa-ti arat ce mi-am cumparat!"..:-)) si atunci stiu ca trebuie sa ma opresc..:-)