View Single Post
Vechi 30.05.2011, 16:26:17
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Mihailescu-Marin Daniel Vezi mesajul
Va intreb pe voi, aveti cu cine discuta la servici (sau in alte locuri) teme religioase.
Eu personal am cu cine discuta teme religioase si in familie si in societate.Am eu oamenii mei:-))

Citat:
Īn prealabil postat de Mihailescu-Marin Daniel Vezi mesajul
Deschideti voi primii subiecte pe teme religioase?
Cu persoanele cu care stiu ca se poate discuta, da. Dar atunci cand am o experienta religioasa aparte( ce se poate povesti), imi vine sa o impartasesc si altora, pentru a le insufla dragostea de Dumnezeu si nadejdea in EL. Si atunci mai descopar si alte persoane interesate de acest subiect. Sau ma opresc dupa introducere:-))Iti dau un exemplu simplu: daca merg la o manastire l-a care n-am mai fost, cand revin si sunt intrebata ce am facut ieri, incep sa povestesc " ooooo am fost la manastirea X si atat a fost de frumos, de nu-mi venea sa mai plec.."..Daca persoana e interesata, pune intrebari, o vezi din priviri ca e incantata si vrea sa discute despre asta..Daca persoana nu este interesata, zice ceva de genul "aaa eu am fost la Mall, stai sa-ti arat ce mi-am cumparat!"..:-)) si atunci stiu ca trebuie sa ma opresc..:-)
Reply With Quote