Doamne ajuta!
Acum seara, mai bine zis noaptea, am intrat pe forum sa vad daca ma pot loga ( de mai bine de trei sapt. nu am mai reusit, o fi de vina Windosul, l-am reistalat fiindca am avut virusi in calculator ) si multumesc Adminului ca m-a ajutat sa ma loghez si trebuie sa va marturisesc ca am fost surprinsa de topicul initiat de draga mea Mara, care a lansat apelul la rugaciune pentru mine. Da, intradevar sunt bolnavioara de o luna de zile, o tuse seaca ma oboseste ziua si noaptea, de cateva zile in sfarsit pot zice ca sunt si racita, febra, dureri de gat si musculare, nas infundat, dureri de cap iar tusea nu ma paraseste. Iau medicamente foarte greu, zic ai mei din casa ca sunt incapatanata si ca nu fac ascultare, insa chiar am crezut ca o sa-mi revin fara prea multe interventii medicamentoase ( am facut bai fierbinti cu sare, am tinut picioarele in apa cu sare si bicarbonat, am baut cei drept doar ceai de tei cu multa, multa lamaie ( alt ceai nu-mi place ), am baut Bitter suedez si am luat pastilele recomandate de medicul de familie. Azi am fost chiar sa-mi fac si o radiografie la plamani deoarece m-am speriat de vreo 4 ori in decurs de o saptamana cand m-am trezit brusc din somn, sa tusesc si de fapt sa-mi pierd respiratia timp de pana la 10 minute, cand sotul meu speriat nu stia ce sa-mi faca iar eu simteam ca mor, pana reuseam sa elimin botul de flegma adunat in timpul somnului.
Dar bunul Dumnezeu ma ajuta sa-mi revin si totodata trebuie sa va multumesc tuturor celor care a-ti ridicat o rugaciune la Maica Domnului si la toti sfintii dragi, pentru mine. E un sentiment minunat cand observi ca desi de multa vreme nu am mai activat pe Forum sa vad si sa simt cu cata dragoste sunt inconjurata de voi toti! Rugaciunile voastre chiar imi dau putere sa ma ridic si sa merg inainte, cu nadejde si speranta ca va fi bine pana la urma. Va doresc tuturor cele mai dragi ganduri, multa sanatate si tot binele din lume! Cu mult drag, icamilin