Citat:
Īn prealabil postat de Raziel
Nu mai pot de invidie, ma trezesc adeseori in mijlocul noptii in sudori reci :))
Am suparat vre-un preot ceva???
Iti spun cine sunt nu trebuie decat sa intrebi, daca vrei neaparat sa stii sunt ortodox dar am din ce in ce mai putin in comun cu aceasta confesiune, de altfel cu religia in general.
Nu stiam ca e obligatoriu sa scrii ce credinta ai, plus ca atata timp cat, deocamdata sunt in cautare a ceva, ar fi fost inutil sa scriu ortodox de ex.
Ce bine ca nu esti, probabil daca ai avea puterea ai fi un adevarat Thomas de Torquemada :)) sper sa ma fereasca soarta de oameni cu gandirea ta.
Acum, la postul meu se pare ca s-au inflamat imediat ce-i care se stiu in cauza:))
LE: ai2 iti dau perfecta dreptate!
|
tu nu esti in cautare a ceva,cauti doar de a compromite preotii .ai uitat faptul ca ai fost botezat ortodox si acuma ti-e rusine cu noi si te dai in stamba ca un ateu ai2.
Apoi Torquecapra cela de care vorbesti tu, nu are nici o legatura cu mine,eu sunt ortodox si imi pare bine,chear ma bucur foarte tare ca m-am nascut in aceasta credinta.iar muste pe caciula de care spui tu[cei care se stiu in cauza] nu port la costumatia aceasta simpla si smerita. dar de fapt ce iti vorbesc eu tie de smerenie ca tu esti un ocosi.