View Single Post
Vechi 27.05.2011, 23:04:36
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eu-cristina83 Vezi mesajul
Cristi ai spus totul, scurt si la obiect doar ca unii nu prea vor sa inteleaga. Cand cineva are mai mult ca noi automat ne spunem ca a furat deoarece prin munca cinstita nu se poate, smerit nu este pt. ca este imbracat de firma si conduce o masina luxoasa, credincios nu este pt. ca bogatii nu cred in Dumnezeu, etc. Dar stau si ma intreb, oare stim noi ce face omul acela in viata de zi cu zi, de cate ori isi imprumuta masina scumpa prietenilor care nu au masina dar au nevoie de ea, cate ore munceste pe zi si ajuta dand de lucru altora, sau cate pers. imbraca dandu-le hainele lui de firma purtate de doua ori unor oameni care nu au?
Acum cativa ani,cand eram f impatimita de moda(m-am vindecat incepand cu 2009)duceam la biserica hainele care-mi prisoseau(nu ca as vrea sa ma laud);sa fi vazut tu fata unei femei amarate,cu o droaie de copiii in jurul ei la primirea unei genti LV...la ce ii ajuta ei?Atunci nu am inteles de ce nu s-a bucurat de o geanta atat de scumpa,acum imi vine sa rad de asemenea prostii!

Eu nu vreau sa acuz pe nimeni,ci vreau sa demonstrez ca intre necesitate si lux sunt diferente mari,cine vrea intelege,cine nu nu-i problema!Nici eu nu am inteles lucrul asta mult timp
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.

Last edited by Yasmina; 27.05.2011 at 23:12:31.
Reply With Quote