Citat:
În prealabil postat de catalin2
Nici vorba sa te clasific eretic, am zis doar cum e privit evolutionimsul teist in ortodoxie, ca sa ne ferim de el. In opinia mea eretic e doar cel ce se si desparte de Biserica, nu doar care are conceptii gresite.
In legatura cu acel citat sunt perfect de acord cu el, sa nu credem noi ca am stii mai multe decat sfintii sau Biserica. Daca vrei sa aflii ca evolutionismul nu e stiinta poti citi cartile care se gasec pe net despre asta, sunt vreo 3-4 carti numai pe sfaturiortodoxe.ro
|
Mă bucur că n-am devenit eterodox pentru aceste convingeri. Dacă m-ai fi clasificat astfel, nu aș mai fi dialogat cu tine pe nici un subiect. :)
Am citit tot linkul scris de Serfamim Rose. Ca să-ți mărturisesc deschis, nu sînt 100% sigur că savanții zilelor noastre au perfectă dreptate în privința modelului Universului pe care l-au propus. În parte pentru că NASA a scăzut dramatic în ochii mei după ce am aflat cîteva chestii să le zic dubioase sau conspiraționiste despre dumnealor. În sfîrșit, eu sînt mereu deschis ideilor și iau în cosiderare chiar și infima șansă ca cei de
http://theflatearthsociety.org/cms/ pe să aibă dreptate. :)
Doamne ajută și nu uita să te împărtășești Duminică!