Citat:
În prealabil postat de ioanacluj
Corect, asa a fost. Tocmai de aia ziceam " greseala mea". Am gresit foarte tare aici, poate si in alte locuri........., dar chiar nu merit sa fiu iubita asa cum sunt eu: ca din topor uneori, lipsa diplomatie si gura sloboda? Deobicei o dau in bara cu sinceritatea mea si cu dorinta de a spune tot. Toata lumea m-a intrebat de ce le-am zis adevarul. Eu asa am considerat ca trebuie sa intre in familie: sincer si sa se stie tot. Alta greseala tactica a fost ca eu am insistat sa zica el nu eu. Alta greseala ca nu le-am zis mai devreme. Aici eu am gandit sa se obisnuiasca prima data cu el si dupa aia sa le spun, dar de fiecare data cand am mers acasa la ai mei era casa plina....................Sunt multe greseli ale mele, chiar foarte multe......
|
TOTI GRESIM!!! Cine poate arunca primul cu piatra?!!
Viata merge mai departe, Ioana te rog sa te mobilizezi si sa-ti limpezesti gandurile pentru ce ai de facut de acum inainte!
Inteleg ca ti-ai gasit un duhovnic sau doar un sfatuitor?! Aceste stari sufletesti ale tale tulburatoare si apasatoare au nevoie de un medicament care se numeste SPOVEDANIE - DACA SI TU CONSIDERI LA FEL.
Deci , daca ai gasit duhovnicul potrivit nu ai de ce sa mai amani, te rog incearca sa ma intelegi - spovedania te va reechilibra sufleteste.
As vrea sa ne marturisesti daca ai reusit sa faci lucrul acesta.
Dzeu sa-ti ajute sa mergi pe calea Sa!
Numai bine iti doresc!