View Single Post
Vechi 25.05.2011, 12:07:16
Marimira's Avatar
Marimira Marimira is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.10.2009
Religia: Ortodox
Implicit

. . Insa desi tot spun ca e imposibil sa ne impacam, ei nu stiu ca alaturi de Dumnezeu nimic nu e imposibil. . . Doamne ajuta. . .[/quote]

Aici este esenta...„Aceasta este cu neputinta la oameni, dar la Dumnezeu toate-s cu putinta” (Matei 19, 26)
sau ... „Dacă poți să crezi toate sînt cu putință celui ce crede!”
....dupa ce iti vei fi cerut iertare la ea, incearca s-o convingi ca ceea ce s-a intamplat nu se va mai repeta, arata-i prin gesturi iubirea ta, flori, cado,etc...

DAR, daca dupa un timp nu va iesi asa cum doresti tu (noi dorim sa se intoarca si sa se implineasca iubirea voastra!), trebuie sa fii pregatit sufleteste si pentru cealalta probabilitate - sa nu revina, si atunci trebuie sa primesti orice situatie ca fiind din mana lui Dzeu, care stie si va face totul spre binele si mantuirea ta...
...eu gandesc asa, daca doi oameni nu pot fi impreuna inseamna ca nu se pot mantui impreuna!

Dar eu iti doresc numai bine, Dzeu sa iti fie alaturi in toata vremea vietii, sa te ocroteasca si sa te sprijine in toate cate iti sunt de folos spre mantuirea sufletului!
Reply With Quote