View Single Post
Vechi 24.05.2011, 22:58:27
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
Sa stii ca eu nu privesc cu ochi buni NATO si EU. As putea spune ca sunt cam impotriva lor.
De ce?

Citat:
Spune-mi te rog cand a fost in Romania bine cu adevarat? Sau binele vazut din perspectiva ta mai bine spus.
Bine comparat cu ce tara? Sunt tari care o duc mult mai rau, si la fel de bine sunt tari care o duc mai bine.

Un boom cultural si economic am avut intre razboiul de independenta si anii '30, cand am reusit sa mai recuperam distanta dintre noi si Vest.

Nu cred ca ii vom ajunge din urma, cel putin nu in timpul vietii mele.

P.S. Daca nu esti multumita cu viata de aici, ai intotdeauna optiunea sa pleci. Mai ales cu o educatie solida in spate, iti poti gasi un loc aproape oriunde in lume.

Citat:
Nu sunt eu mare credincioasa, dar cred in ce spune Parintele Arsenie Boca.
Am citit linkurile pe care le-ai dat. Acelasi tip de afirmatii vagi facute si de altii, suficient de vagi incat sa considere unii sau altii, intr-un moment sau altul, ca s-au implinit.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
Reply With Quote