Pai si de la ce ai scris mai sus pana la "suntem pe cale sa il pierdem" nu ti se pare pasul logic cam mare?
Lobby fac ungurii de la 1918 incoace. Cu toate astea, sa stii ca ungurilor din Ungaria nu le prea pasa de problema asta.
Mai mult decat atat, avand in vedere ca in Ardeal ungurii sunt o minoritate, demersul nu poate fi macar justificat nici pe criterii etnice (ca atunci cand au pierdut Ardealul).
Cu tot lobby-ul facut in SUA si Canada, serios acum, tu vezi ca probabil o actiune militara a Ungariei care sa fie sustinuta de Canada si SUA, in interiorul UE? Pentru ce? Ce ar avea Ungaria de oferit in schimb? Si mai ales, ce ar avea de castigat daca cuceresc Ardealul?
Citat:
Pana si Arsenie Boca a precizat ca Ungurii vor ataca Transilvania la un moment dat.
|
Irelevant cine a spus-o, relevant e pe ce date s-a bazat cand a spus-o.
Citat:
Nu mai stiu pe unde am citit, ca atunci cand Romania o sa se uneasca cu Moldova, vom fi atacati din trei parti: Rusia, Bulgaria si Ungaria. Amu nu stiu cat de adevarat o fi.
|
Daca Romania se va uni cu Moldova, rusii vor avea ceva impotriva, asta e cat se poate de clar. Nu stiu daca atat de mult incat sa ne atace.
De ce ne-ar ataca bulgarii, insa?