View Single Post
Vechi 24.05.2011, 14:54:41
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Laura19 Vezi mesajul
Uite ca eu am auzit si citit asta. Si da si ei au tigani, dar ei sustin ca tiganii lor au drepturi si sunt civilizati ca sa zic asa. Uite aici un site unde gasesti parerea lor.
http://www.basarabeni.ro/stiri/polit...a-nimeni-1498/
Un exemplu doar.
"La noi sunt nu mai mult de 10 mii de romi, care au scoli primare in limba tiganeasca, ansamblu profesionist de cantece si dansuri. Romii nostri sunt recunoscuti ca natie aparte si lor li se da toate drepturile - ei nu au nevoie neparat sa invete romana si sa ni se bage sub piele ca romani - ei vorbesc mai mult ruseste. Romania i-a facut pe tzigani romani, vorbitori de romana si acum rromii romani ii inlocuiesc in Bucuresti si nu numai pe romanii veritabili. Deoarece un tigamn si o tiganca sunt mai vrednici in a naste copii decat un impotent de intelectual cu aere aristocrate roman - nmarea batalie dintre romaniicare vorbesc toti limba romana, dar se impart in europeni si asiatici 100% va fi in favoarea tiganimii - se poate de calculat dupa sporul de populatie in ce an tiganii vor alcatui 50% din populatia Romaniei si ii vor conduce pe romani, asa cum se intampla in organizatia PSD Bucuresti in frunte cu Vanghelie. Tiganizarea Romaniei e greu de oprit - unica salvare ar fi chemarea in ajutor a unor eliberatori rusi, care sa faca ordine. Ne oare rau dar voi smecherilor ii socotiti pe tigani mai ceva decat pe basarabeni si mai intai sunteti frati, cuscri, socri, cumnati cu ei si apoi cu noi. Iar noi, basarabenii, multumim lui Dumnezeu ca ne-a facut frati de cruce cu rusii si nu cu tziganii, altfel ajungeam ocupati de mafia tiganeasca cum e Romania de azi si de maine. Sa ne unium cu tziganii - fereasca sfantul! Rromania - tzara furata, bucuria bucuresteana a rromilor.
A comentat ivan pe 02.03.2010, ora 13:14 "
Are dreptate de tiganii din Romania.
Fac foarte multe excrocherii si politistii sunt mana in mana cu ei ,ii sprijina.
Mai fac si multi copii si ne vor depasi ca numar.
Stiu o fatuca de 16 ani care a facut un copil si l-a abandonat la maternitate.
Acum vine iar la cersit la biserica.
Cat despre partea cu sprijinul rusesc ,o spun si sper ca sa fie si persoane din Basarabia care sa citeasca ce spun eu aici.
Nimeni nu iti da nimic pe degeaba.
La fel si rusii ,nu vor ajuta Basarabia pe degeaba.
Cei 40 % din Basarabia care vor unirea cu URSS sunt rusi ,sau din familii mixte.
De altfel si Rusia ca si SUA cat sa mai reziste ?
Istoria a confirmat faptul ca toate superputerile s-au destramat la un moment dat.
Ca si UE in viitor.
Nimeni nu e mai puternic decat Dumnezeu.
Reply With Quote