View Single Post
Vechi 23.05.2011, 21:58:59
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Eu stiu ca tu esti maestru in despicat firul in saispe, asa ca ti-am mai zis, nu cred ca are sens sa purtam discutii inutile.

Spre curiozitatea ta in legatura cu diavolul, de unde stiu?
Pai mi-a trebuit 20 ani ca sa aflu. De aia. 20 ani m-am razvratit ca si tine si ca altii nevrand sa cred si sa identific.
Mi-a trebuit ceva nu, ca sa vad.
Oricum nu sunt mai multe categorii de diavoli, al crestinilor sau al nu stiu cui.
Este diavol si atat, acelasi care te face si pe tine sa ratacesti si care iti sadeste in minte destule idei aiuristice.
Pe multi ii duce in eroare si ii tine in inselare.
Cu unii e simplu, doar prin ganduri cu altii se mai lupta si aratandu-se la fata.
Voi sunteti adormiti acum si el e multumit ca nu trebuie sa depuna mari eforturi cu voi. Va canta cantece de leagan in gandurile voastre si voi cantati cu el fara sa stiti.
La unele discutii trebuie sa renuntam din start(eu ma intrebam cati membri sunt inscrisi pe acest forum?cred ca nici 3% nu discuta frontal cu koninjiro&co...)
Discutiile in aceasta faza de negare vehementa, eu cred ca nu inseamna nimic decat risipa de energie.
Oamenii nu-si vor revizui conceptiile in urma discutiilor avute cu noi,ci doar in urma unor hotarari personale care pot avea varii motive.
Cu prietenie tuturor,
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.

Last edited by Yasmina; 23.05.2011 at 22:01:24.