View Single Post
Vechi 23.05.2011, 17:21:56
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

hmmm, iata o grea problema.
FAmilia si cariera ar trebui sa se impleteasca, dar de multe ori imi par una impotriva celelilalte.Daca ramana peste program, cum isi doreste sefa, apar probleme acasa.daca nu ramana, e ok acasa, dar apara nemultumiri si repros la servici.
Pe de o parte sufera familia, pe de alta sunt presiuni tot mai mari la servici.E o grea alegere.
la inceput, am urcat cu repejiciune pe un drum, care mergea spre succes.dar am neglijat familia.Acum acord mai multa tentie familiei, dar am inceput sa cobor. E fooarte greu sa le imbini pe amandoua, si sa fie ambele parti multumite.

Chiar ieri sefa mea a nascut.a zis ca va lipsi de la servici atat va sta in spital.De alaptat a zis ca nu va alapta, ptr ca trebuie sa se intoarca la servici.

Acum ma intreb:oare merita familia sa fie sacrificata pe altarul serviciului?
SAu e mai bine sa renunti la un post bun, de conducere, ce implica multe responsabilitati si timp putin dedicat familiei, ptr a-ti gasi alt job, mai slab platit, cu mult mai putine posibilitati de promovare, as putea spune chiar plafonare, dar ptr a te dedica familiei, mai ales daca ai si o pregatire in domeniu?

Iata intrebare care ma framanta de ceva vreme si inca nu ii gasesc solutie...