View Single Post
Vechi 23.05.2011, 17:17:31
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Draga Vsovivi
Odihneste-te, daca nu poti singur, cauta oameni buni si blanzi si sfinti care te vor odihni. Si apoi ia-o de la capat pe calea Domnului.
Păi lasă dragă, că odihnă veșnică vom primi abea în ziua de apoi... dar tu de ce insinuezi că ar trebui să-mi iau concediu? Păi abea am revenit din concediul de Paște, și tu zici că iar ți se pare că ar trebui să mă odihnesc?

Păi nu am scris mai sus că este scris că nu pot oricât aș încerca? Deci de ce mă ispitești în ideea că nebunii trebuie să se odihnească? Chiar nu vezi cum ești păcălită în lăuntrul odihnei tale având impresia că poți să dormi mai înainte de a-ți fi sunat ceasul de veci?

Chiar vrei să auzi din gura Domnului:

„Slugă vicleană și leneșă, știai că secer de unde n-am semănat și adun de unde n-am împrăștiat? Se cuvenea deci ca tu să pui banii mei la zarafi, și eu, venind, aș fi luat ce este al meu cu dobândă. Luați deci de la el talantul și dați-l celui ce are zece talanți. Căci tot celui ce are i se va da și-i va prisosi, iar de la cel ce n-are și ce are i se va lua. Iar pe sluga netrebnică aruncați-o întru întunericul cel mai din afară. Acolo va fi plângerea și scrâșnirea dinților. ”

Deci nu voi putea nimic pentru ca să știu... să mă odihnesc.

Last edited by vsovivi; 24.05.2011 at 08:48:28.
Reply With Quote