Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu
Poate ar fi fost mai bine, totuși, dacă ți-ai fi convins soția să rămână ea acasă. Eu cred încă în modelul tradițional al familiei. E verificat.
|
Ce, barbatul nu e in stare sa schimbe niste scutece? Cred ca dl Mihailescu a luat decizia corecta. Din cate inteleg, el are deja o cariera si a amanat atingerea varfului acelei cariere, pentru a'si creste copilasul. Sotia lui, ca medic rezident, e in plna constructie a carierei, asa ca s'au gandit si la asta. Pe termen lung, e o decizie inteleapta, zic eu.
Sotul meu a stat acasa cand am nascut primul copil, iar eu m'am dus la munca, pentru ca eram adolescenta, proaspat angajata si nu am vrut sa imi iau concediu post-maternal chiar din prima luna de munca. S'a descurcat el foarte bine cu fetita noastra, pentru ca el isi permitea sa munceasca si de acasa. Decizia asta ne'a ajutat sa ne punem pe picioare. Cand am nascut al doilea copil am stat amandoi acasa. El muncea de acasa, de la calculatorul din sufragerie, iar eu munceam in camera copiilor, pentru ca din fericire, munca mea era de asa natura.
Traditiile nu sunt mereu bune. Lumea e in plina dezvoltare, trebuie sa ne adaptam si noi.