Sa va spun de fapt dece am deschis acet topic, am vrut in primul rand sa vad parerile voastre si cred, acum, ca nu am luat decizia gresita.
Saptamana trecuta, am primit oferta de a ajunge sef de servici cu conditia sa nu plec in concediu de crestere a copilului.
Mentionez ca sotia mea, cu ajutorul Domnului, va naste in vre-o 2 luni o minunata fetita.
Sotia mea fiind medic rezident nu poate sa stea acasa cu fetita pentru ca isi prelungeste automat rezidentiatul.
Stam intr-un loc cu chirie (format din bucataria si camera) dat de serviciul meu.
Am un salariu mic de 900 lei +bonuri de masa, sotia mea are 1000 + bonuri de masa, chiria nu este prea mare dar trebuie sa ne mai ajutam si parinti.
Am luat decizia de a sta acasa cu fetita mea dupa ce sotia mea va merge la servici.
Eu sunt de parere ca familia este mai importanta decat cariera, desi aproape toata lumea(inafara de sotia mea cu care am luat decizia) mi-au zis ca am luat decizia gresita.
Stiu ca nu voi regreta decizia si mai stiu ca Dumnezeu ma iubeste si pe mine, desi sunt pacatos, si mai sunt sigur ca o sa ne mai ajute in continuare chiar daca o sa ne fie greu.
Maica Domnului o sa ne ajute pe toti cu rugaciunile ei doar noi trebuie sa fim cuminti :).
V-am salutat si mai vb.
|