View Single Post
Vechi 22.05.2011, 19:46:38
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vinerea13 Vezi mesajul
Problema ta NU este ca spui ca ortodoxia e cea mai buna.
E normal sa spui ca e cea mai buna.

Fiecare crede despre confesiunea lui ca este cea mai buna.
Daca ar crede ca alta e cea mai buna se duce acolo. Intelegi? Daca un penticostal ar crede ca ortodoxia e cea mai buna se duce imediat la ortodocsi. Daca un ortodox ar crede ca penticostalismul e cel mai bun se duce repede la penticostali. Daca un penticostal ramane la penticostali este doar pentru ca el crede ca penticostalismul e cel mai bun.
Fiecare crede despre calea pe care merge ca este cea mai buna.

Problema ta este alta: tu crezi despre confesiunea ta ca este singura mantuitoare. Ca ceilalti nu mai au Har, ca tot ce nu-i ca tine e eretic si asa mai departe. Argumentele pe care le aduci sunt in cel mai bun caz hazlii: apa sfintita a celorlalti e sarata, in alte biserici nu exista minuni, etc.

Si catolicii si ortodocsii si (neo)protestantii ti-au explicat fiecare in felul lui pe n topice ca mantuirea e a lui Dumnezeu si nu poate nici o confesiune sa puna monopol pe ea. Dar tu...batman. "Doar eu si cei din confesiunea mea vom fi mantuiti". Exact asta inseamna sa fii sectar. Asta e problema.
Bravo, vad ca devii din ce in ce mai impertinent. Ma mai faci si sectar, tu care esti penticostal. Ca de obicei, desi iti atrasesem de mai multe ori atentia, incepi sa dai sfaturi si sa judeci. Desi nu ti-am cerut vreun sfat si, mai mult, ti-am mai atras atentia in legatura cu sfaturile tale ironice si rautacioase. Nu vorbisem ultima data ca nu ma intereseaza parerea ta si spuneai ca o sa discuti si cu alte persoane de pe forum, care ar fi vrut sa-ti asculte aberatiile?