Nu am mai intrat pe forum de ceva zile iar acum reluind topicul vostru am avut surpriza sa constat ca Vasile s-a facut adaos dreptilor si bineplacutilor lui D.zeu in vesnicie !
Toata aceasta poveste a voastra ma uimeste atit de mult incit, citind acest topic, simt nevoia de a tacea mult si de a cugeta la felul in care voi toti ati trecut prin aceasta mare incercare . Cele petrecute cu voi , trairile, intelegerile si credinta voastra nestramutata in cel ce este Calea, Adevarul si Viata, sunt exemple tari , din multe puncte de vedere. Milele si incercarile lui Dumnezeu , in ceea ce va priveste , sunt pilde atit de graitoare despre existenta si lucrarea Lui, despre faptul ca de cele mai multe ori noi nu intelegem f. bine bine ce voieste El cu noi dar ca intotdeauna pe cel ce se pocaieste , se leapada de pacat , se intoarce si deci voieste sa fie viu nu il lasa sa moara !!
Deasemenea , exemplul vostru de traitori, este mare pilda pt. multi traitori in Hristos !
Il rugam pe Mintuitorul nostru sa va aibe in paza si apararea sa pe tine si pe prunca voastra, sa va binecuvinteze cu pace si spor duhovnicesc in trairea vietii intru Hristos iar pt. Vasile tinguim cintarea :
,, Cel ce cu mina dintru nefiinta m-ai zidit si cu chipul tau cel dumnezeiesc m-ai cinstit, iar pt. calcarea poruncii iarasi m-ai intors in pamint, din carele am fost luat , la cel dupa asemanare ma ridica, cu frumusetea cea dintii iarasi impodobindu-ma !"