View Single Post
Vechi 20.05.2011, 16:20:07
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin Vezi mesajul
ma menumorut eu iti spusei sa scoti din traista ceva bun, tu nimic dai cu bota,dai cu bota, ma io zic sa ma lasi macar la marginea drumului, poate trece vriun samariten milostiv sa im puie pe rane untdelemn si vin, sa ma usture rau ma, ca, sa ma invat minte sa nu mai prind vorba cu tine ca ii in zadar.ma tu creca ai multe prune in straita.

Dacă ai fi deștept mi-ai mulțumi că am doar o botă și nu un toiag și că te scarpin de păduchi, căci dacă aș da cu toiagul să iasă apă și foc din ei nu știu cum te-ai simți... dar tu te plângi și te-ai lăcomit la prunele din traistă... păi prunele culese de alții le duc la bunicuța din pădure, ca să le facă ea gem ecologic... dar nu mă întreba unde locuiește ea că știu că vrei să o halești... pentru că nici ea nu poate să înghită pupăcioșii și plecăcioșii care vor să fie văzuți de extratereștrii ca să se laude apoi că au fost răpiți... dând-o apoi viceversa, vicentoarsa, viceglobul pământesc cum că din spațiu au văzut și ei că e glob pământul așa că iată e musai să ne plecăm la oamenii de știință care au emanat teoria planetară din prepuțul gândirii, că cică pământul ca glob se învârte în jurul soarelui și luna în jurul pământului și planetele se învârt și ele și stelele sunt sori și extratereștrii se învârt și ei pe aici în jurul tău ca să progresezi... păi nu v-am zis că nu există nici un glob de pământ și nici n-a existat vreodată vre-un glob de pământ și în cer nu există pămânuri sau planete cum le spun ei... ei sau extratereștrii?.. v-am zis dar nu credeți ci credeți că vă păcălesc, păi nu vedeți că s-au scos mai nou din minciună că cică ei le-a furnizat lor informațiile și tehnologia prin care au produs material din ăla indistructibil... și iată că așa, e și inerția valabilă și atracția universală și gravitația, toate prostiile științificilor emancipați și entuziaști că s-au sacrificat în deșert pentru binele omenirii...

Mă, nu v-am zis să nu vă liniștiți ca polițaii americani mâncând gogoși împreună cu infractorii? E speculă ca să vă fure sufletul... Dar cine este Acela sufletul? Ia spuneți voi la nenea... de ce sunteți așa de încăpățânați?

Last edited by vsovivi; 20.05.2011 at 16:29:24.