View Single Post
Vechi 17.05.2011, 16:35:22
ioanacluj ioanacluj is offline
Member

Data înregistrării: 22.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de IOLANDA Vezi mesajul
Una din voi doua (iarta-ma ca-ti zic)..nu stie cum sa se roage in asa o situatie(incercare )...daca mama ta nu poate ,incearca tu sa te rogi pentru ea si ptr,tine....catre Maica Domnului,insa cu "frangerea inimii"...si multe lacrimi......deci sa o simti....in inima......crede-ma ca stiu ce zic.....incearca......Doamne Ajuta!!!!
Iolanda, nu stiu de ce, dar de azidimineata sunt foarte trista. Trista pentru mama. Crede-ma ca ma rog, ma rog in primul rand pentru linistea ei sufleteasca. Ieri seara m-a sunat dinnou si am vorbit cu ea. Chiar daca mi-a spus, din nou, chestii rautacioase am simtit-o ca e debusolata. E prima data cand o simt total dezorientata. Ieri m-a sunat sa ma intrebe daca sunt insarcinata. Nu am vrut sa-i raspund pentru ca stiam ce a reusit sa scoata pe gura. Acum cred ca e speriata de ce a zis. Am fost rea ca nu i-am infirmat temerile, dar e singura varianta pe care am gasit-o ca s-o opresc din blesteme. Ea acum e convinsa ca eu sunt insarcinata (eu i-am spus sa creada ce vrea ca oricum asa face) si ca blestemele ei s-ar putea sa ma afecteze. M-am trezit de dimineata cu un sentiment de neliniste legat de ea. De atunci ma gandesc doar ce e in mintea ei si ce pot sa fac s-o ajut. Chiar ma gandesc sa ma duc pana acasa in weekend, dar e foarte riscant. Daca ma simte iar ca sunt ingrijorata o va lua de la capat..............Inca nu stiu ce sa fac decat sa ma rog sa aiba liniste. Stiu ca din punct de vedere fizic e ok ca o vad cand intra pe internet. Ea nu stie ca ii este setat calculatorul ca sa i se deschida automat yahoo messenger. Asta ma mai linisteste. Problema care va aparea e ca sambata pleaca din tara sa lucreze in strainatate. Mi-e mila s-o las sa plece cu sufletul asa greu, dar nu stiu cum sa fac ca sa nu inrautatesc situatia. Nu mai vorbeste cu absolut nimeni, s-a certat cu toate neamurile .........si zau ca suntem o familie mare. Efectiv ma doare pentru ea........
A avut dreptate ca nu voi putea fi fericita daca ea e nefericita. Dar in acelasi timp nu pot s-o mai las sa-mi conduca viata. A trecut la un fel de paranoia: toata lumea ii vrea raul, toti sunt impotriva ei. Asta imi aminteste de primele discutii dintre noi:" mai intreaba si tu pe altii sa vezi ca nu sunt singura de parerea asta". Acum s-a dovedit ca e singura. Si acest lucru o doare. Chiar mi-e mila de ea, dar nu mai stiu cum sa rezolv situatia. Ca de cate ori m-am dus sa vorbim de fiecare data s-a intors impotriva mea.
Ma rog si ma rog din tot sufletul meu. Si nu ma rog pentru mine, ma rog pentru ea si pentru tata. Sper sa-i ajute Dumnezeu sa treaca peste asta, chiar daca nu impreuna cu mine, dar sa nu mai sufere........E trist ca am ajuns aici. Nu m-am gandit niciodata ca voi ajunge sa ma cert cu parintii mei............
Ei sunt convinsi ca tot ce fac e ca sa le fac rau lor.
Poate cineva va reusi sa ma inteleaga, vreau si eu familia mea........vreau sa am un copil si vreau sa ma asez la casa mea. Am "copilarit" destul.
Reply With Quote