View Single Post
Vechi 17.05.2011, 12:30:57
Mirela0110 Mirela0110 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit copiii din viata noastra

http://www.crestinortodox.ro/pilde/c...am-124415.html

eu am 2 copii si mai multi mi-au zis gata, sa ma opresc la doar 2, sa nu mai fac (si sotul meu zice la fel , din pacate ). pai de ce? eu stiu ca e greu, dar au fost vremuri si mai grele decat atat ... bine, 8 poate e cam mult, dar 3 4 eu zic ca merg la casa omului, si daca parintii pot munci si sunt sanatosi, atunci pot sa isi creasca cu bine copiii.

eu zic ca daca Dumnezeu da un copil, atunci El are grija si ca parintii sa aiba cu ce il creste ... nu doar banii, slujba, masinilie, casele, calatoriile conteaza in viata asta ... banii si slujba sunt esentiale, intr-adevar, dar nu trebuie puse pe primul loc, iar restul sunt lucruri pur efemere, materiale. ajungi la 40 50 de ani ca nu ai familie, copii si stai singur cu o pisica sau un catel, sau hai sa zic cu sotul care citeste un ziar, sau se uita la un meci ... ce conteaza ca ai vila cu piscina, masina super tare si cunosti fiecare locusor de pe planeta asta, daca nu are cine sa te iubeasca, sa te stranga in brate, sau nu exista cine sa iti zica mama, tata, nu exista culoare in viata ?

copiii sunt cea mai mare realizare din viata unui om.

Last edited by Mirela0110; 17.05.2011 at 13:25:12.
Reply With Quote