Multumesc Sfinte Nicolaie
Vreau sa scriu si eu aici despre ajutorul primit de la Sfantul Nicolaie. Cineva de aici de pe forum m-a sfatuit sa ma rog si Sfantului Neculaie pentru a putea reusi la un examen. Si chiar asa a si fost!!!!! Am trecut de un examen foarte dificil, de care mi-era foarte frica si din cauza caruia anul trecut nu am putut sustine examenul de licenta. Perioada de stres nu a trecut, mai am de dat un examen la acelasi obiect pentru a sustine licenta insa, ce a fost mai greu a trecut, si sunt sigura de faptul ca daca ma voi ruga in continuare voi trece cu brio si celalalt examen, inclusiv examenul de licenta. Desi sunt o mare pacatoasa si nu merit Sfantul Nicolaie impreuna cu Sfanta Paraschiva, Sfantul Nectarie, Sfantul Mina, Maica Domnului si Domnul nostru Iisus Hristos S-au milostivit asupra mea si m-au ajutat. Multumesc Tie Doamne si tuturor sfintilor impreuna cu Maica Domnului pentru ajutorul dat!!!! Sfatuiesc pe toti cei care au de dat examene, sau trec printr-o perioada mai grea a vietii, sau pe cei aflati in nevoi sa citeasca cu incredere Acatistul Sfintei Parascheva (este grabnica ajutatoare celor aflati in nevoi, ajutatoarea elevilor si a studentilor si mai ales a celor care isi cauta un loc de munca), Acatistul Sfantului Nicolaie si a Sfantului Nectarie si mai ales Al Doilea Paraclis al Maicii Domnului si vor simti ajutor si liniste sufleteasca negresit.