Omul face muzica ... nu muzica face pe om ... muzica e o ramura a artei ... si arta are ca scop de a atinge partea abstracta din om ... omul fara arta nu cred ca ar putea trai, oricat de neintelectual ar fi ...
ca exista oameni teribilisti, care fac muzica teribilista ... alegi ce vrei, pui la suflet ce te intereseaza ...
muzica rock e de respectat, ca esti ascultator sau nu esti ascultator, de orice varsta ai fi ... e printre singurele genuri muzicale moderne care o sa supravietuiasca timpului ... restul se tot adapteaza ...
nu exista idoli...lasati muzica sa vorbeasca ... daca artistul tau preferat o ia pe ulei...si incepe sa promoveze idei sau sa faca gesturi care sunt potrivnice eticii tale...nu trebuie sa bagi in seama...cat despre imbracaminte....fi tu insuti...
cine arata cu degetul un om pentru muzica care o asculta ... e un om lipsiti de caracter si educatie, un om limitat ...
poate sa fie un om al Bisericii...e o prostie sa blamezi un gen muzical ... daca artistu meu preferat, sta fata in fata cu mine si imi cere sa il urmez in vreo idee prosteasca ... ii dau doua palmi si il trimit la plimbare ...
Dumnezeu e acolo sus, noi trebuie sa cutreierem prin vazduh, restul lucrurilor sa le lasam pe pamant, la locul lor ...
|