Citat:
În prealabil postat de Paduraru
Referitor la nume, ei au o siglă AC "fulger" DC. În engleză, notația AC/DC face trimitere directă la domeniul electricității. Tind să cred că numele nu e satanist, având în vedere sigla. Dar piese interpretate de ei gen "highway to hell", "hells bells" mă fac să cred că ar cocheta cu satanismul. Aș vrea să cred că ei nu cred în ceea ce cântă în astfel de piese, dar nu știu...
Și eu mai ascult uneori rock, dar exclud cu desăvârșire cântecele antihristice.
|
http://www.lyricsfreak.com/a/ac+dc/h..._20003337.html
iata ce spun versurile de la "highway to hell",doar simple artificii artistice?
Simpla coincidenta ca solistul trupei,la numai un an dupa promovarea albumului cu piesa respectiva,moare in masina sa,inecat cu propria-i varsatura,fiind beat turta?
Este chiar"implinirea"dorintei sale,sa traiasca repede,sa traiasca clipa,placerea de moment si sa se indrepte spre iad repede,cu viteza,neoprit de obstacole.
Vb aia,fi atent ce-ti doresti!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Last edited by Yasmina; 12.05.2011 at 22:33:43.
|