View Single Post
Vechi 12.05.2011, 19:50:57
mihaila_alin
Guest

Exclamation vezi adriane

Citat:
Īn prealabil postat de AdrianAamz Vezi mesajul
Suzi Quatro canta tot rock.
Imi plac foarte mult doua melodii interpretate de ea: "She's in love with you" si "If you can't give me love". Probabil mi-au ramas la suflet fiindca au corespuns adolescentei mele...
Dar are si una denumita "devil gate drive", in care mesajul este destul de clar antihristic _ frazeologic, refrenul acestui cantec s-ar traduce :"vino, coboara de viu pe poarta diavolului", iar undeva zice: "I lead the angel pack on the road to sin" _ "am condus amabalajul de inger pe drumul pacatului".

Fleetwood Mac , tot rockeri ? Superba poveste de dragoste: http://www.youtube.com/watch?v=rCtnk9_tT_A

Cred ca atitudinea BO fata de rock se datoreaza amestecului de mesaje pozitive si negative prezente in diverse melodii de tip rock, pe baza cuvintelor lui Hristos: "nu poate nimeni sa slujeasca la doi domni [...]. Nu puteti sluji lui Dumnezeu si lui Mamona".

Este aparuta in Romania o carte intitulata "Intre rock si iubirea fara sfarsit" _ se poate consulta.
aice e cheia problemei scriptura intreaba:Poate din acelas isvor sa curga si apa dulce si apa amara?si pestele acela marin are cea mai buna carne dar bucatarul de nu stie sa aleaga din carnea pestelui cea buna din cea otravita mesenii mor.
Reply With Quote