View Single Post
Vechi 09.05.2011, 03:22:54
ioan cezar
Guest

Implicit

Apartenenta unei persoane la Biserica, faptul ca un om e crestin ortodox sau catolic, nu constituie o scuza sau o justificare pentru intoleranta, violenta, rea-vointa si iesiri de tot felul.
Crestini fiind, se cuvine sa avem grija la continutul si felul in care vorbim si scriem.
Ca urmare, imi exprim regretul ca am participat la o situatie cel putin caraghioasa.
Imi cer iertare tuturor celor pe care i-am deranjat sau mahnit prin interventiile mele.
Iar fratilor catolici care activeaza aici pe forum: tot respectul si afectiunea de care sunt eu, pacatosul si nevrednicul, capabil. Conduita lor pe forum este, pentru mine, un exemplu de buna crestere, de bun simt, in general de seriozitate si caldura sufleteasca.
Problema mea nu este, in nici un caz, Biserica Catolica, problema mea sunt in primul rand eu insumi. Cel ce gresesc si pacatuiesc la tot pasul, spre dauna mea si a semenilor. Caderile mele ca ortodox sunt nenorocirea. Asa incat, din nou imi cer iertare si ma rog la Bunul Dumnezeu sa ma ajute in indreptarea mea. Ma mangaie gandul ca, poate, se va ruga pentru mine cineva dintre cei pe care i-am ranit si care, rugindu-se, iata, m-a iertat...
Preasfanta Treime, miluieste-ne pe noi!