Draga Nutucutu
Se fac iar mari confuzii ! Ramai in credinta in care te-ai nascut si botezat , fara a navali insa peste cei de aici , si ca un exemplu pozitiv, in acest sens este Mihnea si multi alti frati de credinta cu tine ! Nu stiu cine te-a blestemat , sau cine are asemenea ganduri , caci a blestema pe cineva este unul din cele mai grave pacate posibile cu repercusiuni foarte grave . Deci , daca a existat asa ceva din partea cuiva , sa-i fie rusine caci nu reprezinta decat pe satana , asa ceva nu se face . Eu , totusi nu am citit aici nici un blestem , dar poate imi scapa , iar de exista te rog sa dai link-ul pentru a anuta adminul . In alta ordine de idei , nu voi catolicii sunteti principalul "pericol" in convertirea ortodocsilor , ci sunt cei care va vor face si voua multe necazuri de nu vegheati cum trebuie . Crezi ca daca o colega a noastra a trecut la catolici e lucru rau pana la urma ? Daca analizam in profunzime ideile , atitudinea si mesajele ei , ne dam seama ca era catolica in suflet mai de multisor , dar purta eticheta de ortodox ! Castigul e al nostru in astfel de situatii ! Mare atentie la : protestanti , neoprotestanti , baptisti , anabaptisti , adventisti , penticostali ( deja s-a relogat cineva din Constanta ) ,crestini dupa evanghelie , luteranii , reformatii , biserica nou apostolica , etc . Au impanzit romania , lumea , si pericolul real de la ei pleaca . Acum , de unde s-au desprins ei voi stiti cel mai bine . Deci , te rog sa stai linistita , si sa-ti urmezi credinta si biserica in care te-ai nascut si botezat ! Cu Dumnezeu inainte !+