View Single Post
Vechi 08.05.2011, 08:59:59
Tangun Tangun is offline
Banned

Data înregistrării: 28.01.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Deci nu sunteti mantuit. Calea pe care mergeti nu v-a dat mantuirea, insa ceva va impinge sa ne promiteti o mantuire pe care nu o aveti nici dvs. Multumesc, deja am gasit o mantuire mai mare, reala si palpabila, data de un Dumnezeu care nu minte, nu paraseste si cand promite ceva face.

Nu va riscati sufletul pentru niste idei care nu au mers niciodata, domnule Tagun. Chiar, ati observat ca aceste idei nu au mantuit niciodata pe nimeni? Sunt vreo cativa care se lauda ca au primit eliberarea, dar sa ii credem? Faptele lor nu o dovedesc. Si chiar daca ar fi adevarat, ei sunt un procent aproape inexistent din omenire.

Inca mai este o sansa si pentru dvs sa va mantuiti, domnule tagun. Lasati aburelile ezoterice, reveniti-va in fire si alegeti Adevarul. Nu va e frica sa recunoasteti ceea ce sunteti; Dumnezeu va asteapta asa cum sunteti, numai sa fiti sincer cu El si sa va recunoasteti mizeria in care va scaldati. Daca veti fugi intr-o lume imaginara, amagirea aceasta va va da o oarecare fericire cativa ani, insa, pe masura ce timpul trece, trezirea risca sa fie tot mai cruda. Hristos va poate da mult mai mult decat bucurie cosmica; va poate da Viata.

Dumnezeu sa va ajute!
De ce te simt ca un fel de bruta, sau atat de rigida? Ori as putea spune ca esti atat de negativa incat ai tendinta de a proiecta negativism si peste mine, sau sa atragi si pe altii in negativismul tau. Crede-ma, iti spun din toata inima ca nu te poti mantui pana ce nu te-ai eliberat complet de negativism. Nu poti avea acces la Viata cand exista negativism in tine. Ori mantuirea inseamna Viata in plinatatea ei. Spui ca eu (sau altii) nu ma mantuiesc pentru ca fac ce? sau ca nu fac ce? Nu tot Hristos e exemplul viu al vietii mele? Nu tot El este Cel ce mi-a deschis calea? Nu tot Dumnezeu este tatal meu? Daca eu urmez si invataturile lui Hristos, iau in seama si invataturile altor maestrii care desigur ca sunt bune de luat in seama pentru ca tot dreptatea te invata, atunci nu poti spune ca doar tu te mantuiesti decat daca esti plina de negativism. Lasati oamenii sa se apropie de Dumneze in felul lor pentru ca fiecare o face cel mai bine atat timp cat este o relatie autentica. Apropierea de Dumnezeu se face asa cum stie fiecare cel mai bine, in adanc launtric, si atunci este o relatie autentica, profunda. Crezi ca ai sa poti avea acces la viata vesnica daca in tine sunt pete de negativism? Nu. Mantuirea este viata in deplinatatea si bucuria ei. E de ajuns sa privesc cerul senin noaptea, si vad maretia, profunzimea si iubirea lui Dumnezeu, si a lui Hristos, si atunci imi dau seama ca tot ceea ce spui e un univers limitat al tau acoperit de negativism. Nu fii inchisa in carapacea mintii, deschide-te ca o floare sub cer, accepta-i pe toti in interior, si ai mai multe sanse la Viata.

Last edited by Tangun; 08.05.2011 at 09:17:37.
Reply With Quote