View Single Post
Vechi 19.07.2007, 13:13:20
maria55 maria55 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2006
Implicit

Frate draga da-mi voie sa pun punctul pe "Í" cel putin din unghiul meu de vedere .

Cand ma gandesc cate lucruri bune am invatat pe acest net , nu pot sa zic ca e ceva rau .
Poate ca e adevarat ce spui tu Justin , dar incearca o explicatie si in cazul in care citim ce trebuie .
Uite , eu am gasit atata lectura ortodoxa , am invatat enorm pentru ca ai nosti si-au dat osteneala sa scrie de toate pentru toti .
Cine imi poate dicta ce sa citesc ?

Chiar explica-mi daca poti ce se intampla in creirul omului cand citescte o viata de sfant , o carte sfanta , din Pateric , etc ,etc ,Sfaturi ortodoxe .
Tin minte ca intr-o vreme nu mai puteam sat pe scaun , ma dureau toate , ca nu reuseam sa ma satur .
Cu sufletul al gura am citit lucruri pe care trebuia sa le stiu din tinerete si nu m-a indrumat nimeni .

Asta pana au aparut Forumurile . Deci sa nu confundam forumurile cu internetul .
Internetul e bun , si Apostolii altor vremuri l-ar fi folosit daca l-ar fi avut .
Dar trebuie sa stii ce -ti foloseste .
Cand ma gandesc ca n-asi fi cunoscut-o pe Maica Siluana fara internet , mi se face rau , ce pirdere ar fi fost .

Si ca orice lucru are si parte buna si proasta .Depinde de noi ce vrem sa citim
In ce priveste Forumul in general sant de acord cu ce au spus altii (Elena de ex) , dar nu cu internetul .
Un timp limitat poate e constuctiv dar cine ne ajuta sa ne oprim ?
Iata eu ma rog de luni de zile "nu ma mai lasa Doamne sa scriu !" si astept mila lui ,caci fara El nu pot nimic .

Cand ma gandesc ca si ci televizorul tot asa a fost , simteam ca nu ma pot desprinde desi imi dadeam seama ca e rau ceea ce vedem eu regulat ,un serial care incerca ca obisnuiasca omul cu pacatul , cum ca pana la urma totul e normal , sau permis .
Si iata ca s-a intamplat si minunea , ma uit in urma si ma ingrozesc de timpul pierdut .

Cu alte cuvinte ,de multe ne dam seama ,santem constienti ca sant bune sau rele dar izbavirea vine numai prin El , prin rugaciune ,pentru ca El stie mai bine ca mine ce pot si ce nu , cand e timpul potrivit sa -mi intinda mana .

Sa ne ajute Dumnezeu la toti , sa ocolim raul sa ne dam seama de directia care ne aduce mantuirea , sa gasim Calea ! Si sa citim numai lucruri ziditoare !

Cu drag
maria
Reply With Quote