View Single Post
Vechi 07.05.2011, 16:32:47
MariS_'s Avatar
MariS_ MariS_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.10.2009
Locație: Religie: creștin
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Tot @ MariS
Nu o lua personal, dar cred ca mentalitatea aceasta "toti se mantuiesc in religia lor" face f mult rau.

Stiu ca o coborarea discutiei in domeniul concretului si particularului nu este intotdeauna agreata, dar imi vine in permanenta in minte exemplul bunicilor mei botezati baptisti. Sunt indignata ca nu a fost nimeni sa-i sfatuiasca, sa le explice ce greseala fac! Cum a fost posibil? Biserica ortodoxa era pe deal (drum anevoios, abrupt si alunecos pe vreme proasta - parea o transpunere in realitate a urcusului duhovnicesc!). Dimpotriva, biserica eretica era la poala dealului, in centrul satului, langa statia de autobuz, alba, infloritoare, se auzeau cantece dinauntru. Functionand dupa toate regulile mixului de marketing, biserica eretica a atras jumatate de sat. I-a inghitit si pe bunicii mei, fara suparare - ca o gura de iad!
Au murit nespovediti si neimpartasiti, nu pot fi pomeniti in rugaciuni in biserica ortodoxa!

Si vin unii si spun ca te matuiesti oriunde. Cum sa te mantuiesti cand te lepezi de Hristos? Hristos exista in mod real in Sf. Euharistie.
Nu, nu s-au lepadat de Hristos, atata timp cat au facut faptele lui Hristos si credeau sincer in Domnul Hristos. O sa ai o surpriza placuta, draga anna, cand vei ajunge in Rai! Eu o sa ma bucur vazandu-te, dar din alta parte.
Har, smerenie si jertfa de sine.
Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11)
Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie.