Subiect: Iude in sutana !
View Single Post
Vechi 06.05.2011, 19:26:22
Aghioritul's Avatar
Aghioritul Aghioritul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.03.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
Adoptandu-l pe Cristos ca model suprem, trebuie sa actionam aidoma lui,denuntand miciuna, faradelegea, si iubind duhul adevarului si al dreptatii !!!
Si Cristos s-a legat de preotii din vremea sa,acest lucru aducandu-i de fapt condamnarea !
Nu faptul ca s-a proclamat Fiul lui Dumnezeu, ci faptul ca i-a atacat pe marii preoti,asta i-a adus condamanarea la moarte !!!
Parerea ta e buna, dar nu intocmai de urmat! De ce?
Spunea candva IPS.Nicolae Mladin "Smerenia inseamna sa iti cunosti locul in raport cu Dumnezeu!" adica cine sunt eu sa fac ca El? El are IUBIREA suprema, are IERTAREA totala, are DREPTATEA deplina! Eu fac ca Hristos? Ma aseman cu EL? NU! Trebuie sa ajung ca El, dar mai ales in HAR! Pana nu ma castiig pe mine Lui, nu ppot face nimic de la mine! EU nu am putere fara El!
Iar ca sa me leg eu de un PREOT, fie el si cel mai mare curvar, nu sta in ASEMANAREA MEA cu Hristos! NUMAI EL JUDECA! Eu am datoria de a ma RUGA pt acel parinte! In lume El actioneaza 99% cu IUBIRE, 1% cu dreptate!
Nu imi place ca trebuie sa spun, dar AVEM DATORIA DE A NE RUGA PT PREOTI! Pr.Arsenie Boca spunea ca "avem preotii pe care ii meritam!"... Vrem altii? Sa ne rugam sa ne dea Dumnezeu, dar pe CARE SA II ASCULTAM SI SA II TINEM IN RUGACIUNE! Noi ii judecam... le cerem tot... ii epuizam... Dar CUM ii ajutam? DANDU-LE IN CAP!
Iubirea si IERTAREA sunt cele mai frumoase BINECUVANTARI ale lui Dumnezeu pt noi! CU ASTA sa ne asemanam! JUdecata nu e a noastra! E a lui Hristos! Nu mai e nici a Tatalui! E numai a lui Hristos! Iar noi ne punem in locul Lui!
Dumnezeu sa ne dea Harul Sau!

Last edited by Aghioritul; 06.05.2011 at 19:29:21.
Reply With Quote