View Single Post
Vechi 04.05.2011, 19:18:57
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefmir Vezi mesajul
Politica Statelor Unite nu este facuta de preoti crestini, SUA este un stat laic. Am indoieli ca mai marii americani introduc pe ordinea de zi in politica de stat studiul biblic, rugaciunea, postul, morala crestina si alte asemenea. Dar americani sunt patrioti si e firesc sa se bucure de eliminarea celui mai mare inamic declarat al lor.
Crestinii adevarati nu se pot bucura de uciderea unui om indiferent cat rau a facut deoarece i se anuleaza posibilitatea pocaintei. Nimeni nu are voie sa ucida indiferent de situatie. Am urmarit niste cerecetarii facute de experi psihologi militari si difuzate la TV in care s-a observat ca mai mult de 90% din soldatii unei unitati miltare de lupta (exclus forte speciale sau ceva de acest gen) nu trag direct in inamici. Nu sunt fricosi, nu se retrag, nu se ascund - dar nu vor sa omoare oameni. Practic (constientizand sau nu) isi lasa viata in mana lui Dumnezeu care sa decida. Mi se pare acesta atitudine cea mai crestinesca cu putinta.
da, plitica sua,nu e facuta de preoti,dar nici oamenii aia ai lor, nu-s aterizati acolo de pe marte !
orice om poarta o amprenta a educatiei locului in care s-a nascut !
crestinismul lasa o asmenea amprenta, mai puternica sau mai atenuata, oricarui om nascut intr-o tara crestina,in general vorbind !!!
eu asa cred !
Reply With Quote