View Single Post
Vechi 03.05.2011, 15:26:38
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Din multe comentarii pe acestă temă ajung la trista concluzie că Dumnezeu va fi cam singur în împărăția sa, lipsit de foarte mulți dintre cei pentru care S-a jertfit.
Indiferent unde vom fi așezați, toți vom rămîne în dialog veșnic cu Dumnezeu. Numai că mulți vor sta mai departe de El și alții mai aproape, funcție de gradul de asemănare la care ne-am ridicat.

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Ce credeți despre acei japonezi care își jertfesc viețile pentru semenii lor, intrând în reactoarele de la Fukushima?
Oricine moare în stare de jertfă dezinteresată se aseamănă foarte mult cu Hristos. De aceea martirii, mucenicii, eroii Revoluției, soldații căzuți în luptă, mamele care mor la naștere trebuie să aibă parte de mîntuire indiferent de convingerile religioase. Dar numai Judecătorul Cel adevărat știe unde merităm să ajungem fiecare dintre noi.

Ca o simplă părere, eterodocșii care trăiesc într-o țară de ortodocși vor avea parte de o Judecată mai dură decît cei care locuiesc în țări păgîne. Dar o Judecată severă îi va aștepta și pe ortodocși!

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote