View Single Post
Vechi 18.07.2007, 13:20:28
Cristalin Cristalin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.04.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin_sem
Intr-adevar nu cunosc toata dogma si invatatura dar stiu destul de mult si tocmai de-asta vreau informatii detaliate despre acesti visarionisti ca sa pot sa am argumente care ii incrimineaza ca miscare .Am discutat si cu duhovnicul meu si nu am rezolvat nimic probabil si el face parte din aceasta grupare va rog mult sa ma ajutati deoarece se extind foarte repede si atrag multi tineri si copii.
Copile nu vreau sa intelegi ca te subapreciez...din contra zelul tau e laudabil dar nu de incurajat.
Ai impresia ca stii sau cunosti, dar se vede si dupa cum scrii ca mai ai multe de invatat (citeste-ti mesajul de mai sus) si iti spun asta sa te conving ca INCA nu e de nasul tau sa te bagi in asa ceva. Au fost altii mai mari, mai invatati, mai cu ranguri in BOR si n-au reusit mare lucru, sau nimic in ceea ce-i priveste pe visarionisti.
Nu voi intra acum in detalii ca sa vezi cine si ce a incercat si cat s-a reusit sau de ce nu s-a reusit.
Ideea este ca fiecare pasare dupa limba ei va pieri...si nu intamplator intelepciunea poporului a spus asta...mediteaza si vei vedea singur cat adevar stau in cuvintele de mai sus.
Reply With Quote