Citat:
Īn prealabil postat de dobrin7m
Nu stii ce am scris acolo, nu-i nimic. O sa vina vremea cand o sa stii. Pana atunci o sa am rabdare.
Dar daca nu stii ce am scris cum poti concluziona ca este o filozofie?
Oricum un indiciu iti dau spre intelegere: am scris din intamplari adevarate spuse de cei care au trait in preajma Parintelui Porfirie. Oamenii simpli nu fac filozofii ci traiesc in Hristos si intru Hristos.
Cate conexiuni sunt in lumea asta ateista? Oare cine s-a inspirat unul dupa altul? cei din formatia Opeth si-au luat numele dupa orasul imaginar din filozofia utopica din cartea ce te-a miscat profund? sau autorul a pus numele orasului dupa formatia amintita?
Te rog din suflet sa nu iti mai ghidezi viata dupa filozofii utopice. Sufletul tau este altceva si nu merita sa il folosesti facand experiente filozofice utopice cu el.
Dumnezeu sa iti ajute si sa iti lumineze mintea .
Incearca macar odata sa meditezi profund la Dumnezeu ca nu ai nimic de pierdut.
|
Nu stiu ce a facut formatia aceea caci nu ascult metal atat de extrem ca deatul ,acum cativa ani ascultam metalica dar am renuntat,nu e linistit,nu imi place.Mereu am preferat clasicismul pentru ca am facut pian de mic.Nu cred ca formatia era atat de interesata de a se numi dupa o carte,devreme ce canta atat de agresiv.Metalul e numai zgomot si tipete in microfon:)Coincidenta de idei probabil
Daca vrei iti pot povesti despre cartea aia,e cu adevarat o frumusete:)
Intre mine si Dumnezeu este o relatie foarte profunda,si meditez neincetat la El..
Cred ca am lamurit destule,sa lasam topicul sa isi revina la subiectul initial,la rabdare:)