Subiect: De ce rabdare?
View Single Post
Vechi 30.04.2011, 15:51:39
O p e t h
Guest

Implicit

Eu am explicat cat de bine am putut,am spus numai idei pe care le-am meditat indelung.
Nu am avut niciodata pretentia sa fiu omul simplu,ci doar sunt ceea ce semnific in realitate,cum am mai spus, un punct in spatiu timp adica un nimic.
Pun problema mult mai profund si recunosc atunci cand sunt inferior a rezuma atatea si atatea conexiuni pe care le-am facut pentru a ajunge la ideea nr x.Ajungi prin mii de definitii la semnificatia cuvantului virtute,definitiile alea tot scad din cuvant,il restrang.Virtutea in frumusetea ei este cea simtita ,cea pe care ai ocazia sa o intalnesti in adevarata ei natura si nu in randuri.
De fapt Opeth sau Opet este un oras dintr-o carte de filozofie utopica ce m-a marcat foarte mult:)
Cat despre rabdarea omeneasca ca inventata de diavol..e complet aiurea cu tot respectul pentru Sfintia Sa..Oamenii care rabda o rabda din scopuri nobile,ca nu cred in Dumnezeu si nu aduc aceasta morala la absolut nu face din a rabda prin judecata ,lucrul diavolului.
Cat despre sa fiu suparat pe tine,stai lin,sunt fericit cand sunt trist,desi te rog..nu insista prea tare.
Aaah si uite ce profund ,simplu si frumos gandeste domnisoara „o nestiutoare”:).

Last edited by O p e t h; 30.04.2011 at 16:05:36.
Reply With Quote