View Single Post
Vechi 30.04.2011, 00:04:01
vintage
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Eugen are o parere proprie in legatura cu imbinarea evolutionismului cu crestinismul, in rest are conceptii ortodoxe.
Aceasta conceptie este gresita si, din fericire, in ortodoxie nu prea e nimeni care o accepta. La fel si la neoprotestanti, doar cativa catolici si chiar si ultimii doi papi au zis ceva in favoarea ei (fara sa o accepte oficial). Am mai discutat despre asta aici si ce spun sfintii parinti despre Facere: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...hlight=facerea
Am tot respectul pentru Eugen ca om, ca faptura a lui Dumnezeu. Am remarcat dorinta si dragostea lui pentru studiu. Sunt sigura ca Dumnezeu il apreciaza pentru sarguinta lui.
Nu avem aceleasi convingeri lagate de creatia lui Dumnezeu si dainuirea ei in timp, si nu-mi este mie ingaduit si nici nu indraznesc sa spun mai mult decat am spus.
Daca as continua discutiile ar fi o mare indrazneala din partea mea, ba chiar nesabuinta garnisita cu mandrie.

Multumesc pentru lamuririle pe care mi le-ai dat, Catalin! M-au ajutat sa-mi clarific niste pareri
Doamne ajuta!
Reply With Quote