1. Poate ca ar fi bine sa povestiti ce i s-a in tamplat persoanei respective de pe forum, daca este de luat ca un exemplu si trebuie sa intelegem ceva din asta. De ce are remuscari, ce n-a functionat? Chiar fara nume, doar situatia.
2. Eu nu pot sa dau sfat in asa situatie. Nu stiu cum puteti voi.
E vorba despre sufletul si suferinta unor oameni. Chiar nu va imaginati, nu puteti pricepe.
E si greu sa judeci omul fara sa-l cunosti, si numai dupa confesiune.
Poate sa fie intr-adevar un om deosebit, sau dimpotriva. Ce are confesiunea cu omul?
Exista si ortodoxi care nu-si merita numele si cu care nu merita sa te casatoresti.
Eu v-as intreba: v-ati casatori cu un om numai si numai pentru ca este ortodox? Indiferent cum este in rest?
Si mai intreb ceva - chiar si pe caty-deea. De unde stiti voi viitorul?
Daca veti regreta toata viata iubirea calcata in picioare si veti ramane singura toata viata?
Trebuie f.bine gandit totul, pentru ca de multe ori sansa nu este de data de doua ori.
Sigur, cea care a intrebat aici are numai 18 ani. Poate sa gaseasca pe altcineva. Mai bun sau mai rau, sau ...pe nimeni.
Nu stim noi. Sunt multe variante.
Eu nu pot da asemenea sfaturi. Este ceva f.personal. Nici preotul nu cred ca poate hotari. Numai ei doi vor trai impreuna si deci numai ei doi pot hotari.