Citat:
În prealabil postat de Eugen7
Eu nu doar am afirmat ci am si oferit argumente. Daca tu consideri ca este gresita spune si de ce? Adu te rog argumente atat teologice cat si stiintifice in sprijinul afrimatiilor tale.
Imi permit sa te intreb, pentru a vedea cunostintele tale in domeniul teologic si stiintific: Este Pamantul in centrul universului? Are universul centru? Timpul este relativ sau constatnt? (Mai exact duratele temporale depind de observator sau nu).
Doamne ajuta. Har si pace.
P.S. Nu ma intelege gresit te rog.
|
Eugen, spre regretul si rusinea mea,recunosc ca nu am multe cunostinte in domeniul teologic si stiintific. Nu am nici un fel de studii universitare. Habar nu am cine sau ce este centrul Universului (unii pamanteni se cred chiar ei centrul universului) Daca timpul este relativ sau constant nu am cunostinta. Eu stiu ca este doar foarte scurt...
Dar sti ce stiu eu? Pai stiu ca:
"a zis Dumnezeu: "Să dea pământul din sine verdeață: iarbă, cu sămânță într-însa, după felul și asemănarea ei, și pomi roditori, care să dea rod cu sămânță în sine, după fel, pe pământ!" Și a fost așa.
12. Pământul a dat din sine verdeață: iarbă, care face sămânță, după felul și după asemănarea ei, și pomi roditori, cu sămânță, după fel, pe pământ. Și a văzut Dumnezeu că este bine.
Apoi a zis Dumnezeu: "Să mișune apele de vietăți, ființe cu viață în ele și păsări să zboare pe pământ, pe întinsul tăriei cerului!" Și a fost așa.
21. A făcut Dumnezeu animalele cele mari din ape și toate ființele vii, care mișună în ape, unde ele se prăsesc după felul lor, și toate păsările înaripate după felul lor. Și a văzut Dumnezeu că este bine.
Apoi a zis Dumnezeu: "Să scoată pământul ființe vii, după felul lor: animale, târâtoare și fiare sălbatice după felul lor". Și a fost așa.
25. A făcut Dumnezeu fiarele sălbatice după felul lor, și animalele domestice după felul lor, și toate târâtoarele pământului după felul lor. Și a văzut Dumnezeu că este bine.
Și a zis Dumnezeu: "Să facem om după chipul și după asemănarea Noastră, ca să stăpânească peștii mării, păsările cerului, animalele domestice, toate vietățile ce se târăsc pe pământ și tot pământul!"
27. Și a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut bărbat și femeie.
28. Și Dumnezeu i-a binecuvântat, zicând: "Creșteți și vă înmulțiți și umpleți pământul și-l supuneți; și stăpâniți peste peștii mării, peste păsările cerului, peste toate animalele, peste toate vietățile ce se mișcă pe pământ și peste tot pământul!"
29. Apoi a zis Dumnezeu: "Iată, vă dau toată iarba ce face sămânță de pe toată fața pământului și tot pomul ce are rod cu sămânță în el. Acestea vor fi hrana voastră.
30. Iar tuturor fiarelor pământului și tuturor păsărilor cerului și tuturor vietăților ce se mișcă pe pământ, care au în ele suflare de viată, le dau toată iarba verde spre hrană. Și a fost așa.
31. Și a privit Dumnezeu toate câte a făcut și iată erau bune foarte.
SI A PRIVIT DUMNEZEU TOATE CATE A FACUT SI IATA ERAU BUNE TOATE
Pentru mine este suficient atat ca sa fiu convinsa ca teoria evolutiei este o mare, foarte mare jignire adusa lui Dumnezeu. Am incredere in cuvintele lui: ERAU BUNE TOATE.
Pentru mantuirea mea este suficient.
Daca pentru tine nu-i suficient si nu crezi ca ERAU BUNE TOATE, iata, cineva, spre satisfactia si luminarea ta si a altora, a nascocit teoria evolutiei ca sa le desavarseasca...
Somn usor...