Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
... Spre exemplu, aveți vreo sursă MEDICALĂ (adică cel puțin articol semnat de un medic) potrivit căreia fibromul uterin se datorează lipsei de activitate sexuală ? Dacă nu aveți, atunci nu mai colportați minciunele de tip "medicii ne spun că abstinența îmbolnăvește".
|
Stimate MihneaDragomir nu ati inteles corect mesajul meu.
Eu vorbeam de bolile care apare ca urmare a unei activitati sexuale necorespunzatoare (inadecvate, neimplinite) in cadrul familiei, si nu vorbeam de cazul abstinentei sexuale totale care este recomandata in cazul celor ce aleg sa traiasca in celibat.
De asemenea nu am vorbit de frecventa raporturilor sexuale in familie. NU am spus ca trebuie de 50 de ori pe zi si nici o data pe an. Dimpotriva am recomandat ca totul sa se faca sub indrumarea preotului duhovnic cu respectarea randuielilor Bisericii.
Nicidecum nu am sustinut si nu sustin ca abstinenta sexuala imbolnaveste!!! Ar insemna ca toti calugarii si calugaritele sunt bolanve... ca toti preotii de manastire si toti preotii romano-catolici sunt bolnavi. Doamne fereste... eu nu am afirmat asa ceva!