View Single Post
Vechi 28.04.2011, 17:09:49
O p e t h
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de vintage Vezi mesajul
Iata un citat, un fragment dintr-un frumos articol de pe Crestinortodox (Barbatul - cap al femeii):

"Daca barbatul se supune total vointei dumnezeiesti, si femeia se poate supune barbatului ei fara retineri, de vreme ce barbatul nu mai face voia sa, ci voia lui Dumnezeu. Barbatul care nu se impartaseste de iubirea Mantuitorului, nu poate oferi sotiei sale iubirea pe care este dator sa o daruiasca. Iar sotia care nu cunoaste ascultarea Bisericii fata de Hristos, este lipsita de puterea de a se supune sotului ei."

Mai departe sa tragem noi concluziile...
Heheh:))
Sincer e dezamagitor cand nu observam ca ele ne conduc pe noi,nu ne conduc..ci ne indreapta.Aveam un fiozof prin adolescenta,spunea ca din 100 de barbati 99 sunt salvati prin femei si doar unul prin Dumnezeu.
Trecand peste asta,prin existenta pur spirituala a femeii,ea devine portretul nostru,ne indruma spre adevarata noastra fiinta,ne regasim pe noi insine ,ele ne retuseaza spre a deveni ceea ce trebuie sa fim
Un cuplu trebuie sa se completeze,caci raza acestei sinteze trebuie sa se indrepte spre aceeasi vocatie,spre implinirea aceluiasi scop al vietii.Enfin...fiecare cum crede,eu personal mi-as iubi prea nemarginit sotia pentru a-i porunci ascultare caci fara a conta decizia ei mai mult decat a mea si a mea mai mult decat a ei..as ajunge in proiectul prostiei,tragand-o si pe ea acolo..
Reply With Quote