View Single Post
Vechi 25.04.2011, 00:31:08
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
http://www.cancertreatmentwatch.org/...imoncini.shtml

Tullio Simoncini claims that cancer is caused by a fungus and can be cured with the administration of sodium bicarbonate. There is no scientific evidence to support this claim, and there is good reason to believe that the treatment is dangerous.

Cancerul nu e o ciuperca.

http://www.123hjemmeside.dk/cancer_is_not_a_fungus
Esti cumva oncolog, draga Aline?!? Sau iti place doar sa fii ferm pe pozitie in ceea ce priveste convingerile tale? Orice boala poate fi tratata in n feluri.

Si ce te face sa crezi ca fungus nu poate fi cauza cancerului?
Eu personal cred ca se poate vindeca aceasta boala grea si cu o alimentatie care schimba PH-ul. La Constanta s-a vindecat o persoana cu germeni de grau si cruditati.
Prezentatoarea TV din anii “'70, Delia ... (scuze, i-am uitat numele de familie) a aparut cu un interviu la TV acum 4-5 ani, in care a povestit cum s-a vindecat de cancer facand doar partial tratamentul prescris de medic, caci nu a suportat citostaticele. A luar doar calciu, si iata ca traieste si are acum si o emisiune la TV.
Nu inteleg de loc parerile preconcepute.

In ceea ce-l priveste pe Dr. Simoncini, el a prezentat imagini cu cancerul de colon: la inceput apare un tesut alb, care optureaza intestinul. Dupa doua saptamani de tratament cu bicarbonat ciuperca incepe sa se retraga, caci nu rezista in mediu alcalin. El explica faptul ca ciuperca isi face loc in organul, in care incepe sa se dezvolte, si ca de indata ce mediul devine alcalin, aceasta nu mai are mediu propice si se retrage.
Simoncini e de parere ca bicarbonatul trebuie sa actioneze direct asupra locului afectat de cancer. Un medic din Germania, care foloseste tratamentul cu bicarbonat, afirma ca a vindecat cancerul si doar cu bicarbonat luat pe cale orala, ceea ce l-a spurprins si pe Simoncini. Iata deci, ca nu este imposibil, ca si simpla ingurgitare de bicarbonat sa ajute.
... motiv pentru care am inceput sa iau preventiv; iar culoarea limbii se schimba din albicioasa rosie, dupa cum am mai spus. Incercati si vedeti cu ochii vostri.
Reply With Quote