Citat:
În prealabil postat de Sanduu
Buna tuturor am deschis aceasta tema pentru a va cere un sfat si pentru a afla iesirea dntr-o problema care ma framinta si anume:
Stiu din Evanghelie ca Dumnezeu spune ca daca cineva aduce un dar la Altar si i-si aduce aminte ca cineva are ceva cu el sa se duca si sa se impace si apoi sa aduca darul, altfel zis trebuie sa ne impacam cu dusmanii s-au nu ne primeste Dumnezeu darul pina nu ne impacam cu Dusmanii. Si la mine este o situatie in care mai demult m-am comportat urit cu o persoana nu sintem apropiati nici nu sintem prieteni dar stiu unde locuieste si ce ar trebui sa fac eu acum sa ma duc la ea sa-mi cer iertare ? Nu ar fi cam nebunesc din partea mea o asemenea fapta? Plus ca si un Preot mai demult mi-a dat un canon: impacarea cu dusmanii.
poate suna a prostie dar, va rog sa ma sfatuiti sa ma indrumati cu cunostintele voastre din Sfintele Scripturi.
Mersi anticipat.
|
Cred ca dovedim un comportament nebunesc nu cand ne cerem iertare, ci cand gresim fata de cel de langa noi. Iar demonii ne prezinta o realitate deformata, ne determina sa ne rusinam de faptele in care ar trebui sa fim indrazneti si invers.
Si, cu toate ca stim aceste lucruri, ne vine atat de greu sa respingem "soaptele" ispititorilor, si sa implinim Cuvantul lui Dumnezeu!