View Single Post
Vechi 20.04.2011, 17:26:32
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Acela e o incercare a celor de la siteul de credo de a face asa un rezumat al invataturii crestine ortodoxe.
Dar credinta crestin ortodoxa fara insuflare de la Duhul Sfant si fara a fi sufletul transfigurat si transfigurat etc de Duhul Sfant nu se intelege.
Eu nu pretind ca am inteles credinta crestin ortodoxa,dar nu am observat sa se zica de aceasta boala sufleteasca si trupeasca (sodomia) ca ar fi cea mai grea din toate.
Apoi iar nu am vazut pe parintele Cleopa sa zica ca se da 20 de ani la cei care ar suferi de aceasta boala oprire de la Sfanta Impartasanie,unde ai vazut fratia ta scris asa ceva,de parintele Cleopa?

Ia ma vezi fratia ta la canoanele Sfantului Vasile cel Mare,canonul 7 se refera la "stricatorii de parte barbateasca" adica la cei care violeaza barbati,dar nu la homosexuali care se impreuneaza unul cu altul de bunavoie,pentru care e canonul 62,care ce zice?
Ca se da aceeasi oprire de la Sfanta Impartasanie pentru acest pacat ca si pentru pacatul adulterului:
" 62 Vasile cel Mare
OSÂNDA DESFRÂULUI CU BĂRBAȚI
Celui ce a arătat imoralitate în cele bărbătești i se va hotărî timpul de penitență ca celui ce
nelegiuiește întru adulter."
Asadar,care este penitenta pt adulter???
Crezi ca este una mica???
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote