Citat:
În prealabil postat de luciand
Am spus că nu are relevanță în contextul de față, nu că n-ar avea importanță! Probabil că are, dar acum hai să ne bucurăm de consensul în ceea ce privește subiectul ridicat în acest topic.
Cătălin, uite ce-ți propun eu:
Suntem în Săptămâna Patimilor lui Hristos, slăbiți de post, de ce să ne încrâncenăm pe o temă așa de greoaie?
Mai bine, hai să privim detașați meciul de „volei” care se încinge pe topicul acesta! Uite ce frumos se ridică „mingile” la fileu, uite ce grațios zboară ele prin văzduhul virtual! Uite în ce armonie desăvârșită se bat prietenește pe umăr „echipele adverse” uite ce „dragoste” universală și necondiționată răzbate de prin toate colțurile! Nu-i așa că-i penibil…. ah, pardon!... sublim! Fără reguli, fără constrângeri, într-o armonie perfectă, cu sau fără blănuri de oaie…. ah, iar am greșit!... miel voiam să zic, că doar se apropie Paștile!
Ce zici?
|
Am zis si eu sa nu continuam cu teoria relativitatii, care nu are relevanta in cazul subiectului.
In rest cred ca e bine sa judecam cat putem de putin (ca deloc nu prea vem noi puterea), mai ales daca nu sunt greseli mari de credinta sau nu deranjeaza pe cineva si nu se ataca o persoana care spune adevarul.