Citat:
În prealabil postat de mihailt
Mai frate relatiile homosexuale se fac cu acordul celor doi,intre persoane majore,nu cred ca se poate compara asa ceva cu pedofilia care inseamna violarea sau ademenirea unui minor/minora spre a intretine relatii sexuale de o persoana majora sau cu zoofolia care inseamna violarea unui animal sau cu mai stiu eu cu ce.
|
De ce nu? Sunt parti ale aceleasi "revolutii sexuale".
Sub acest semn, ceea ce ieri era o deviere majora, maine va fi ceva obisnuit, normal, etc.
Citat:
Chiar Dumnezeu Iisus Hristos zice ca unii barbati se nasc fara atractie fata de femei,"Că sunt fameni care s-au născut așa din pântecele mamei lor;sunt fameni pe care oamenii i-au făcut fameni, și sunt fameni care s-au făcut fameni pe ei înșiși, pentru împărăția cerurilor. Cine poate înțelege să înțeleagă.".
Unii din acesti "fameni din pantecele maicii lor" ajung homosexuali de ce sa ii osandesti asa?
|
Mai usor prin Scriptura ca voda prin loboda, ultima parte ai gasit-o tot in Scriptura sau e de fapt speculatia ta?
Cauta si afla mai intai ce inseamna "famen".
Citat:
In creatie dupa cadere au aparut anumite anomalii,homosexuali sunt niste oameni care sunt bolnavi.
|
Ei zic ca nu e asa.
Citat:
Sfantul Apostol Pavel zice de gravitatea acestui pacat ca fiind aceasi ca a masturbarii (malahiei) sau a furtului,sau a desfranarii cred ca se exagereaza un pic gravitatea acestui pacat.
Vedeti citatul din Sfantul Apostol Pavel:
"9. Nu știți, oare, că nedrepții nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu? Nu vă amăgiți: Nici desfrânații, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiții,
10. Nici furii, nici lacomii, nici bețivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu. "
|
Eu zic asa: da matale o tura prin Catehismul ortodox, vezi putin ce zice acolo de felul pacatelor si pe urma eventual te apuca si interpreteaza Scriptura.