View Single Post
Vechi 19.04.2011, 00:30:37
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Eugen7 Vezi mesajul
Stim ca zilele acestea in judetul Brasov a fost organizata parada homosexualilor.

In propria casa fiecare e liber sa faca ce vrea, dar in public manifestarile trebuie sa tina cont de vointa majoritaii oamenilor.
In casa la el fiecare poate sa faca sex pe unde vrea si cum vrea... si in nas si in ureche... treaba lui, e libertatea lui.

Daca ii acceptam pe homosexuali sa se manifeste public, de ce sa nu ii acceptam si pe pedofili? sau pe zoofili? sau pe necrofili?

Cum apar homosexualii in public promovand "iubirea trupeasca" intre persoane de acelasi sex, pot aparea si pedofilii, dragut cu cate un copilas de mana, promovand acest fel de "iubire fata de copii"... (iertati-ma dar nu pot intra in amanunte. Consider ca un psihiatru ar fi cel mai in masura sa ofere detalii.)

De asemenea pot sa apara si zoofilii, tinand de lant o capra sau vitica sau mai stiu eu ce animalut, promovand in acest fel "dragostea fata de animale". Pot arata sugestiv ce "pozitii" ar fi indicate pentru "inceputul" acesti "iubiri trupesti" cu animalele... (ma opresc aici.)

De asemenea pot aparea si necrofilii in parade publice, impingand (sau tragand) cate un cadavru, promovand in acest fel "dragostea fata de cei adormiti"... (nu mai continui, intelegeti de ce.)

Asadar sa luam aminte fratilor!

Edmund Burke spunea: "singurul lucru necesar ca raul sa triumfe este ca oamenii buni sa nu faca nimic."
Mai frate relatiile homosexuale se fac cu acordul celor doi,intre persoane majore,nu cred ca se poate compara asa ceva cu pedofilia care inseamna violarea sau ademenirea unui minor/minora spre a intretine relatii sexuale de o persoana majora sau cu zoofolia care inseamna violarea unui animal sau cu mai stiu eu cu ce.

Chiar Dumnezeu Iisus Hristos zice ca unii barbati se nasc fara atractie fata de femei,"Că sunt fameni care s-au născut așa din pântecele mamei lor;sunt fameni pe care oamenii i-au făcut fameni, și sunt fameni care s-au făcut fameni pe ei înșiși, pentru împărăția cerurilor. Cine poate înțelege să înțeleagă.".
Unii din acesti "fameni din pantecele maicii lor" ajung homosexuali de ce sa ii osandesti asa?
In creatie dupa cadere au aparut anumite anomalii,homosexuali sunt niste oameni care sunt bolnavi.

Sfantul Apostol Pavel zice de gravitatea acestui pacat ca fiind aceasi ca a masturbarii (malahiei) sau a furtului,sau a desfranarii cred ca se exagereaza un pic gravitatea acestui pacat.
Vedeti citatul din Sfantul Apostol Pavel:
"9. Nu știți, oare, că nedrepții nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu? Nu vă amăgiți: Nici desfrânații, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiții,
10. Nici furii, nici lacomii, nici bețivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu. "