Citat:
În prealabil postat de Scotland The Brave
Da domnul meu,asa este,eu am intrat cu dvs in dialog pt ca mi s-a parut interesant ce spuneti.Dvs in schimb m-ati introdus,usor indirect,in teoria conspiratiei,sau ce era ea.Nu insist si nu tin sa am ultimul cuvant,pot lejer sa va dau dreptate si sa tac.As mai preciza doar un lucru:nu cred ca vor fi surprize prea placute la Judecata.Opinia aceasta a mea,cu privire la cum va fi judecata Celui de Sus,a fost motivul unui conflict intre subsemnatul si MariS chiar pe acest forum.Cum spuneam:fiecare cu opinia lui.Va salut si eu.
|
Dialogul a fost interesant, într-adevăr. N-a fost un reproș, doar o aducere aminte.
Îmi pare rău dacă ceva seamănă a "teoria conspirației". Departe de mine gândul acesta. Era doar o observație obiectivă asupra plierii aproape spontane a unor concluzii, de altfel logice, pe o expunere cel puțin nerațională și eronată din ipoteză. Probabil subiectul a mai fost dezbătut și forma a scăpat unei analize mai atente...
Cât despre surprizele de la Judecată ele for fi conforme cu faptele fiecăruia, dar și cu Calea urmată. Noi credem și știm că cea Ortodoxă, dublată de fapte pe măsură, conduce la lipsa surpizelor neplăcute.
Îmi cer sincer iertare dacă v-am supărat cu ceva. Nu a fost în intenția mea acest lucru. Mai mult, în cazul de față îmi place persoana chiar dacă nu sunt de acord cu toate ideile.
Noapte bună!