Citat:
În prealabil postat de Scotland The Brave
Se pare,scuzati observatia,ca nu sunt singurul care nu inteles cam ce trebuia.Daca ati fi citit cu atentie postul meu ati fi observat ca nu am spus nimic de sustinerile lui MariS dintr-un motiv simplu:acolo se apara el.Am spus ca din punctul meu e vedere este un om de calitate,mie mi-a demonstrat asta, si ca nu exista intelegeri obscure intre noi doi.Sau orice alt tip de intelegeri.
Domnul meu,este imposibil sa fac intelegeri pe acest forum dintr-un motiv foarte simplu:sunt singurul calvinist declarat de pe el.Adica eu si Credinta mea sarim in ochi si daca te uiti de pe Luna :) Omul acesta,MariS,este un om care de cate ori am considerat necesar sa-i cer o opinie mi-a dat un sfat corect si impartial.Nu este un lup in blana de oaie.Eu asa cred in sufletul meu si din toata inima mea.Poate acum amandoi,dvs si eu,am inteles mai bine pozitia celuilalt.
Cat despre sustineri neconforme cu ortodoxismul,v-as da eu cel putin un exemplu,pe acest forum, care atinge lejer blasfemia si nu de MariS este vorba.Dar ma abtin pentru ca incepe Saptamina Patimilor.Nu va faceti griji,Cel de Sus are modul lui de a pune lucrurile in ordine si oricum vom ajunge toti in fata Lui.Buni sau rai,ortodocsi sau protestanti,inteligenti sau dementi,saraci sau bogati,dupa ce rezolvam partea cu 4 scanduri+12 cuie ne prezentam sa vedem ce am facut.Am sentimentul ca multi dintre noi vom avea mari surprize.
Diex Aie :)
|
Exact, nu sunteți singurul care n-ați înțeles. Și tocmai asta-i îngrijorător pentru un forum ortodox.
Încă o dată, nu suntem în măsură să judecăm pe nimeni! Există un singur Judecător! Deliberăm pe seama unor idei. Nu eu am intrat în dialog cu dvs, a fost exact invers. Și dialogul era la obiect, parcă...
Am reacționat doar la idei "iraționale"!
Susțineri neconforme cu
Ortodoxia sunt chiar prea multe pe acest forum, posibil și blasfemiatori!
Să dea Dumnezeu să avem cu toții surprize plăcute la înfățișarea înaintea Lui!