View Single Post
Vechi 15.07.2007, 22:49:19
moro.d moro.d is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.03.2007
Implicit

Citat:
Aha....pe linia asta: stii ca unii "induhovniciti" considera barbieritul un pacat? Stii ca sunt si de cei care spun ca e pacat sa tai parul (ca barbat)? Si din cei care spun ca femeia sa nu poarte pantalon? Ba chiar si unii care spun ca sapunul e facut cu nu stiu ce spurcaciune si nu-i bun? Ba chiar si de zahar am auzit ca nu-i bine sa ne folosim ca nu stiu ce procedeu dubios de filtrare are? Cineva imi spunea ca sa nu mai dau de pomana decat in vase de plastic si de tabla ca alea de ceramica au nu stiu ce "spurcaciuni". Cineva imi spunea ca mare greseala am facut ca am luat verighete din aur, pentru ca argintul...bala, bla...
ce-am ingrosat am auzit si sunt de acord, restul... de abia acum am auzit si am suspiciuni...

Mirean, nu are logica ce spui... o fapta nu este pacat dak o faci, chipurile, cu masura, dar aceeasi fapta este pacat dak o faci peste masura... ori este, ori nu este? ori e alba, ori e neagra.... gri nu exista.
prima porunca este sa iubim. de ce nu ne folosim de aceasta porunca slujind cu ereticii? nu zic sa slujim continuu cu ei, ci doar asa... o data, de doua ori, cu masura... k doar Iisus pt unirea noastra s-a rugat, nu? si atunci fapta, aparent, nu e daunatoare, ci din contra, ne ajuta sa ne unim, sa ne iubim mai mult unii pe altii. gresesc undeva?
poate tu ai citit pe undeva, dar eu nu am citit si nici in Biserica n-am auzit pe cineva spunand k ceva "este pacat doar dak il faci peste masura, altfel nu". Sfintii Parinti au spus foarte clar ce este si ce nu este pacat. dak ne-a interzis ceva, nu ne-a interzis de dragul de-a ne chinui... toate s-au facut cu un scop. il stii?
k sa nu mai dau citate din Biblie "Nu poti sluji la doi domni"... nu poti slujii trupului si sufletului in acelasi timp. pe trup il intretii, il ingrijesti, atat cat e nevoie pt a ramane in viata, sanatos, (dar nu-l infrumusetezi) atat cat sa te ajute in lucrarea pt mantuirea sufletului.

am spus si mai sus... voi va folositi de pretextul "cearcane, cosuri"...dar acestea sunt niste DEFECTE, kre se pot TRATA, nu ascunde dupa machiaj... mi se pare mai sanatos. v-ati obisnuit voi sa vedeti femeile machiate si aveti impresia k nemachiate sunt urate (de park ar avea vreo importanta...). cum se face k numai femeile sunt urate nemachiate? barbatii nu se rujeaza, nu se rimeleaza si totusi nu s-a plans nimeni pana acum...
Reply With Quote